Werken om te leven
Loopbaancoaching

Je wilt graag een carrièreswitch, maar je weet niet wat je wilt gaan doen. Je huidige werk geeft je niet de voldoening die je wilt. Je baan is wel leuk, maar het kost je erg veel energie en je raakt er gestrest van. Je wilt beter functioneren en iets veranderen aan de manier waarop je nu de dingen aanpakt of ervaart.

Wat kun je verwachten

Bij loopbaancoaching gaan we in gesprek om uit te vinden hoe het nu met je is, wat je wilt bereiken en wat je wilt veranderen. We onderzoeken waar je goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en waar je energie van krijgt. Door te praten en verschillende coachingstechnieken te gebruiken help ik je om inzicht te krijgen in jezelf en je eigen functioneren en je zelfvertrouwen te vergroten.

Ik ga graag samen met jou aan het werk om richting te geven aan jouw carrière. We gaan hierover in gesprek, doen verschillende oefeningen en je krijgt opdrachten mee. Door te praten en verschillende coachingstechnieken te gebruiken krijg je inzicht in je kwaliteiten en talenten. Daarnaast help ik je bewust te worden van je gedachten, je emoties en je gedragspatronen.

Hoe gaat het in zijn werk

  • We beginnen met een intakegesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en waar je op vastloopt.
  • Na de intake plannen we een eerste gesprek in.
  • Een gesprek duurt meestal 1 tot 1,5 uur. ​Het tarief is € 75,- excl. BTW per uur.