Patronen doorbreken
Lifecoaching

Iedereen creëert in de loop van zijn leven allerlei overtuigingen, beschermingsmechanismen en gedragspatronen. Ze zijn functioneel en kunnen je lange tijd dienen, maar soms kunnen ze je ook in de weg gaan zitten. Inzicht krijgen in jezelf, je emoties, je gedachten en je patronen geeft de mogelijkheid deze waar nodig te veranderen en je leven vorm te geven vanuit jezelf.

Wat kun je verwachten

Samen gaan we in gesprek om uit te vinden hoe het nu met je is, wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om voluit te kunnen leven. Door te praten, verschillende coachingstechnieken te gebruiken en je opdrachten te laten uitvoeren, help ik je bewust te worden van je gedachten, je gevoel en emoties en je gedragspatronen. 

Hierdoor krijg je inzicht in wat jou tegenhoudt en wat je aan jezelf wilt veranderen. Ik ga graag samen met jou dit onderzoek aan om antwoord te vinden op de drie kernvragen; wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Hierdoor krijg je praktische handvatten om zelf verder mee aan de slag te gaan. Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Makkelijk mentaal in beweging
Wandelcoaching

Regelmatig naar buiten is gezond, maar het helpt je ook in je coachingsproces, dus gaan we ook een paar keer wandelen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. Terwijl je wandelt bespreek je de kwesties die je bezighouden en waar je iets aan wilt veranderen. We maken daarbij gebruik van de natuur en wat er te vinden is in de omgeving.

Hoe gaat het in zijn werk

  • We beginnen met een intakegesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en waar je op vastloopt.
  • Na de intake plannen we een eerste gesprek in.
  • Een gesprek duurt meestal 1 tot 1,5 uur. ​Het tarief is € 75,- excl. BTW per uur.